Друк

Барсукова Інесса  –  випускниця  ансамблю «Радуга»Інесса займається в ансамблі з 6 років, інструктор, лідер, помічниця, учасниця у складі ансамблю більш ніж у 20-ти танцювальних композиціях: «Яблучко», «Веселка», «Планета дитинства», «Забавна полька», «Рудий кіт»,«Солодкий каприз», «Корида», «Танець павича», «Чомучки», Вальс «Дунайські хвилі», «Українська полька», «Плескач», «Адажіо», «Феєрія магії», «В джазі тільки дівчата», «Молитва», «Симфонія вогню», «Щасливе дитинство», «Чарівна скрипка», «Дівоча краса України», «Весняне рондо» та інші.

Разом з ансамблем вона – лауреат багатьох конкурсів, Всеукраїнського фестивалю-конкурсу мистецтв «Зоряна осінь» 2015р., Відкритих Всеукраїнських змагань з сучасних танців Першості південного регіону 2017р., Міжнародного фестивалю-конкурсу мистецтв «Мелодія весни»2017р., Всеукраїнського фестивалю «Горизонт» 2018р., Всеукраїнського фестивалю-конкурсу «Чисті роси» 2019р., Міжнародного фестивалю «Слов'янський вінець» 2020р., «Пори роки. Квітнева зірка» 2020р.

Згідно навчального плану та програми гуртка «Райдуга» Інесса успішно склала заліки з елементів класичного танцю, народно-сценічного танцю, азбуку музичного руху на відмінно!

Маленька крихітка прийшла в танцювальний зал з посмішкою на обличчі і  великим бажанням танцювати. Вона наполегливо працювала, не все виходило, але старанна дівчинка продовжувала працювати до 7-го  поту у верстата, на середині, просила її виправити, розтягнути, прогнути, завжди перша приходила на допомогу керівникам. Усі костюми з голочки, завжди оптимістичний настрій, підтримувала бойовий дух групи! Багато поїздок, друзів, музики і танців. У пам'яті залиш нашу веселкову сім'ю. Завжди йди з високо піднятою головою! Нехай твої мрії збуваються, наша дівчинка, наша дитина, наша доросла гордість!!!!!!!! Любимо!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

З повагою керівники: Тихонова О.Я, Полякова І.Ф, Стадник В.Н.